Driesen
Inboedel Opslag

 

Het kan gebeuren dat u door een renovatie, verbouwing of uitgestelde oplevering van uw nieuwe woning, meubelen of een complete inboedel wilt opslaan. Hiervoor beschikken wij over 4000 m2 verwarmde en droge opslagruimte voorzien van laadperrons en heftruck voor het laden en lossen van goederen.

Het opslaan van meubelen en inboedel gebeurt in speciale opslagcontainers met inhoud van 9m3, welke verwarmd, droog en stofvrij worden geplaatst (belangrijk voor de inboedel verzekering). Ook voor kleinere inboedels of enkele stuks kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld een piano, vleugel of witgoed oid.

De opgeslagen meubels worden met dekens verpakt en weggeplaatst in de container, elke kubieke meter wordt optimaal benut om de container zo vol mogelijk te krijgen en op een dusdaninge manier dat er geen schade aan de goederen kan ontstaan.

Onderstaande afbeelding laat de inwendige afmetingen van inboedelkist zien.

binnen afmeting inboedelkist

De inboedel wordt desgewenst bij u voor de deur opgeladen en daarna in onze opslagruimte geplaatst. De opslagduur kan voor enkele dagen, weken, maanden of zelfs jaren zijn dit is maar wat u wenst.

 

 

Na het maken van een afspraak wordt de inboedel bij u terug gebracht.

Uw inboedel is tijdens de opslagperiode meestal gewoon verzekerd op uw inboedelverzekering, U moet echter wel melding maken bij uw inboedelverzekeraar, tevens is het een voorwaarde dat de inboedel droog en verwarmd wordt opgeslagen.