Driesen
Project Verhuizingen

Voor het verhuizen van uw bedrijf of instelling staan wij voor U klaar. Wij hebben ruime ervaring in het verhuizen van scholen, zorginstellingen en kantoren etc.

 

Wij kunnen U helpen met de planning en organisatie van de verhuizing naar de nieuwe locatie. Verder beschikken wij over een ruim assortiment hulp en transportmiddelen, rolcontainers, pallets, drempelmateriaal, kastendiepladers.

 

 

 

   Een procject waarbij meubilair (hoog-laag bureaus en schuifdeurkasten) gemonteerd moest worden.

Een Erkend verhuizer moet voldoen aan de kwaliteitseisen van de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Hiervoor wordt het bedrijf elke 3 jaar getoetst op kwaliteit, milieu en veiligheids eisen. Als Erkend Verhuizer wordt er gewerkt volgens de Algemene Voorwaarden voor Bedrijfsverhuizingen (AVB 2009), deze zijn hier te downloaden. 

 

Concept & Interieur BNI adviseert, ontwerpt en realiseert exclusieve interieurarchitectuur. Voor deze klant voeren wij regelmatig het vervoer, de plaatsing en montage van meubilair uit.
Dit kan gaan om kleinschalige projecten bijvoorbeeld; het inrichten van 1 kantoor maar ook de inrichting van een volledig bedrijf. Afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden; vervoer, inrichting en de montage wordt een aantal verhuizers ingezet voor dit project.