Driesen
Particuliere Verhuizing

Wij kunnen uw verhuizing verzorgen van en naar elke plaats, of dit nu in Emmeloord, Dronten, Steenwijk, Kampen, Lelystad, Urk, Vollenhove of elders in Nederland, Europa is, mogelijk via een tussen stap of inboedel opslag.

Driesen verhuizingen beschikt over een ruim assortiment hulpmiddelen om uw verhuizing makelijker te maken zoals;

Verhuis dozen en inpakpapier worden kostenloos ter beschikking gesteld wanneer u met ons verhuist. Deze worden gratis bezorgd, wanneer alles uitgepakt is worden de verhuisdozen weer retour gehaald via onze distributie service. 

Een verhuislift welke gebruikt wordt vanaf de verhuisauto naar een raam of balkon van uw woning. Het gebruik van de verhuislift is mogelijk tot een 4e of 5e etage van uw woning, bijvoorbeeld zoals hieronder is weergegeven.

 

 

Het overzetten van een piano of vleugel van de oude naar die nieuwe woning.

Ook verzorgen wij het de- en monteren van meubelen; bedden, linnenkasten, bureaus, wandmeubels ongeacht welk type en merk.

U kunt er ook voor kiezen een vooraf geselecteerd gedeelte te laten verhuizen zoals alleen de grote stukken; wasmachine, wasdroger, linnenkasten, tafels, werkbanken.

Neemt u contact info@driesen.nl met ons op voor het maken van een afspraak, onze verhuisadviseur komt dan bij u langs voor het maken van een gratis offerte.

Waar moet u allemaal rekening mee houden met een verhuizing; download hier uw checklist

Een Erkend verhuizer moet voldoen aan de kwaliteitseisen van de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Hiervoor wordt het bedrijf elke 3 jaar getoetst op kwaliteit, milieu en veiligheids eisen. Als Erkend Verhuizer wordt er gewerkt volgens de Algemene Voorwaarden voor Verhuizen en de Algemene Voorwaarden voor Bewaarneming Verhuisgoederen. Deze zijn opgesteld in samenwerking met de consumentenbond.

De Algemene Voorwaarden zijn hier te downloaden.